Miss Clara by Nobis
Sveavägen 48 • Stockholms stad
X
Miss Clara är Nobisgruppens nya först klassiga hotell på Sveavägen 48 i
Stockholm, en av de mest urbana adresser som Sverige och Norden har att erbjuda. Hotellet med 92 rum är inrym tiden gamla flickskolan Ateneum för flickor, byggd 1910 efter ritning av arkitektfirman Hagström & Ekman och klassad som en av Stockholms förnämsta jugendbyggnader. Den gamla flickskolan är ombyggd och inredd till ett bekvämt och modernt internationellt hotell av Wingårdhs, Sveriges mest framgångsrika och internationellt berömda arkitektkontor, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh.
Restauranger, barer och allmänna utrymmen i vår restaurang på entréplanet, med plats för 80 gäster, vi att servera en modern meny med svenska och internationella brasserie klassiker som huvudinslag. En blandning av original recept från hela världen. Köksmästare är Danny Guest från Operakällaren. I anslutning till restaurang en ligger baren, en pulserande mötesplats för såväl för hotellgäster som stockholmare och besökare i staden.
Baren är sammanbyggd med lounge och lobby. Inredningen har känsla av gedigen bekvämlighet, präglad av mjuka organiska linjer och solida svenska naturmaterial som kalksten och naturskinn. Här finns gott om plats för informella möten och även ett chambre separée för privata möten i anslutning till köket. Tanken med inredningen bygger på flexibilitet där du som gäst själv bestämmer var du vill arbeta, koppla av, äta, dricka och möta vänner och affärsbekanta.
Stockholm, en av de mest urbana adresser som Sverige och Norden har att erbjuda. Hotellet med 92 rum är inrym tiden gamla flickskolan Ateneum för flickor, byggd 1910 efter ritning av arkitektfirman Hagström & Ekman och klassad som en av Stockholms förnämsta jugendbyggnader. Den gamla flickskolan är ombyggd och inredd till ett bekvämt och modernt internationellt hotell av Wingårdhs, Sveriges mest framgångsrika och internationellt berömda arkitektkontor, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh.
Restauranger, barer och allmänna utrymmen i vår restaurang på entréplanet, med plats för 80 gäster, vi att servera en modern meny med svenska och internationella brasserie klassiker som huvudinslag. En blandning av original recept från hela världen. Köksmästare är Danny Guest från Operakällaren. I anslutning till restaurang en ligger baren, en pulserande mötesplats för såväl för hotellgäster som stockholmare och besökare i staden.
Baren är sammanbyggd med lounge och lobby. Inredningen har känsla av gedigen bekvämlighet, präglad av mjuka organiska linjer och solida svenska naturmaterial som kalksten och naturskinn. Här finns gott om plats för informella möten och även ett chambre separée för privata möten i anslutning till köket. Tanken med inredningen bygger på flexibilitet där du som gäst själv bestämmer var du vill arbeta, koppla av, äta, dricka och möta vänner och affärsbekanta.
Tipsa oss om ändringar Kontakta [email protected]