Kornhamnstorg No. 53
Kornhamnstorg 53 • Stockholms stad
X
No. 53 är en familjär kvartersbistro med fingertoppskänsla för såväl råvaror som service och miljö är ett fint tillskott till Gamla Stans restaurangutbud. Menyn erbjuder allt från stadig frukost till förstklassig middag med väl utvalda viner. Kornhamnstorg 53 vid Slussen är ett ställe att leva på.
I Stockholms nya matmecka Gamla Stan har nu äntligen Marco Baudone slagit upp dörrarna till No. 53. Och dörrarna är uppslagna i dess rätta bemärkelse. No. 53 är öppet större delen av dygnet, alla dagar i veckan.
No. 53 har även ett Chambre Séparée i de anrika källarvalven. 40 personer får plats i den utmärkt ventilerade lokalen med full teknisk utrustning. Ett vackert rum som passar lika bra för fest som för företagsevenemang.
Det börjar med frukost ? svensk, fransk eller precis som du vill ha den...
Klockan 11 börjar lunchen med Dagens olika varianter eller de ständiga följeslagarna Bistroburgare och Ägg Cocotte.
Till kvällen dukas det upp för middag med en fransk-italiensk meny.
Under helgen byts frukost och lunch ut mot brunch. Självklart serveras klassiker som Ägg Benedikt och gravad lax med löjrom på en nygräddad våffla.
Råvaror efter säsong är ledord och det som slår en är den omistliga kärleken till mat och dryck. Vildsvinet på menyn är jagat av köksmästaren själv, vinerna är omsorgsfullt utvalda från små fantastiska vinhus och bakom baren skapas drinkar till perfektion.
Det är hjärtligt, hemtrevligt och det är makalöst gott.
I Stockholms nya matmecka Gamla Stan har nu äntligen Marco Baudone slagit upp dörrarna till No. 53. Och dörrarna är uppslagna i dess rätta bemärkelse. No. 53 är öppet större delen av dygnet, alla dagar i veckan.
No. 53 har även ett Chambre Séparée i de anrika källarvalven. 40 personer får plats i den utmärkt ventilerade lokalen med full teknisk utrustning. Ett vackert rum som passar lika bra för fest som för företagsevenemang.
Det börjar med frukost ? svensk, fransk eller precis som du vill ha den...
Klockan 11 börjar lunchen med Dagens olika varianter eller de ständiga följeslagarna Bistroburgare och Ägg Cocotte.
Till kvällen dukas det upp för middag med en fransk-italiensk meny.
Under helgen byts frukost och lunch ut mot brunch. Självklart serveras klassiker som Ägg Benedikt och gravad lax med löjrom på en nygräddad våffla.
Råvaror efter säsong är ledord och det som slår en är den omistliga kärleken till mat och dryck. Vildsvinet på menyn är jagat av köksmästaren själv, vinerna är omsorgsfullt utvalda från små fantastiska vinhus och bakom baren skapas drinkar till perfektion.
Det är hjärtligt, hemtrevligt och det är makalöst gott.
Tipsa oss om ändringar Kontakta [email protected]